Medicine Men heet voortaan Viduet Health

18 april 2024

Medicine Men heet voortaan Viduet Health | Viduet Health

Na 9 succesvolle jaren als Medicine Men, gaan wij verder onder de naam Viduet Health. Wees gerust, er verandert niks aan onze dienstverlening. Wij blijven ons nog elke dag inzetten voor meer tijd in de zorg met telemonitoring en zelfmanagement.

Veel mensen kennen ons natuurlijk van ons platform Viduet, dat steeds uitgebreider en bekender wordt. Viduet is een product van Medicine Men, maar wij merkten al enige tijd dat de relatie tussen Medicine Men en Viduet onduidelijk was. Mede om deze reden hebben wij een uitvoerige brainstormsessie gehouden over potentiële nieuwe namen. Hieruit hebben wij besloten om de handelsnaam van Medicine Men te veranderen in Viduet Health. Op deze manier komt de naam van ons groeiende product overeen met onze handelsnaam.

Oprichter Oscar van Dijk: ‘’Vroeger sprak iedereen over het bedrijf Medicine Men, maar nu begint het product Viduet zo groot te worden dat men zich afvraagt wie Medicine Men is. Om die verwarring op te lossen, hebben we het bedrijf nu Viduet Health genoemd. Zo komen onze handelsnaam en onze productnaam beter overeen.’’

website: sbddesign.nl