Emma heet voortaan Viduet!

12 juli 2022

Emma heet voortaan Viduet! | Viduet Health

Zoals je wellicht al hebt gezien, hebben wij recent de naam, het logo en de huisstijl van ons platform veranderd. Emma heet voortaan Viduet! Voorheen kenden veel klanten ons voornamelijk van losse Emma producten zoals EmmaHBPM en EmmaCOPD. Met de naamsverandering willen wij benadrukken dat wij een platform voor huisartspraktijken en ziekenhuizen aanbieden dat voor diverse aandoeningen ingezet kan worden.

Medicine Men oprichter Oscar van Dijk: “We zijn acht jaar geleden gestart met concrete oplossingen voor patiënten. Artsen en ziekenhuisafdelingen gebruikten de individuele Emma producten, zonder door te hebben dat er meer was en dat het allemaal toepassingen binnen één platform waren. Inmiddels zien zij de voordelen van deze waaier van toepassingen. Met de naamswijziging willen we laten zien dat wij met Viduet al hun zorg-op-afstand wensen kunnen invullen.”

Na het uitvoeren van meerdere brainstormsessies zijn wij tot de conclusie gekomen dat de naam Viduet onze visie het beste weerspiegelt. Om ervoor te zorgen dat de patiënt een zo gezond mogelijk leven (‘’Vi’’) leidt, is het van belang dat de patiënt en zorgverlener samen als ‘’duet’’ optreden. Het nieuwe logo symboliseert deze innige samenwerking tussen zorgverlener en patiënt. De nieuwe huisstijl is ook zorgvuldig uitgekozen. Tijdens het samenstellen van het kleurenpalet is extra rekening gehouden met personen met visuele beperkingen. Uit onderzoek is gebleken dat het huidige kleurenpalet de toegankelijkheid van de Viduet app en het dashboard verhoogt.

website: sbddesign.nl