In het ziekenhuis

De ideale schil om uw ZIS

Telemonitoring-platform

NextGen telemonitoring

Viduet is het volgende generatie telemonitoring-platform. Met ruim 40 zorgmodules voor op dit moment 18 verschillende ziektebeelden is Viduet inzetbaar binnen het gehele ziekenhuis. Omdat elke organisatie anders is, biedt Viduet de mogelijkheid om zorgpaden op een eenvoudige manier aan te passen aan de wensen van jouw afdeling of ziekenhuis.

Met Viduet bespaar je tijd door patiënten op een verantwoorde manier meer regie te geven.

Wat voegt Viduet in zijn totaliteit toe aan jouw ziekenhuis?

Viduet helpt bij het efficiënter en effectiever inzetten van zorgpaden.  Zorgverleners en patiënten kunnen altijd real-time over de juiste data beschikken. Hierdoor kan er sneller worden ingegrepen wanneer urgente actie nodig is. Bovendien draagt dit bij aan een efficiëntere inzet van consulten.

Doordat Viduet ook de patiënt zelf meer inzicht geeft in zijn eigen behandeling zal ook het percentage therapietrouwe patiënten stijgen. Dit komt doordat patiënten die actief bezig zijn met hun behandeling, beter begrijpen wat het gevolg is van hun toewijding aan de behandeling.

Tot slot biedt Viduet ziekenhuizen een platform dat eenvoudig op grote schaal kan worden ingezet binnen het gehele ziekenhuis. Zo bestaan er al ruim 40 zorgpaden voor reeds 18 verschillende ziektebeelden die direct kunnen worden ingezet. Dankzij koppelingen met onder andere Zorgmail en HIX is Viduet eenvoudig te implementeren binnen elk ziekenhuis.

Viduet is binnen het gehele ziekenhuis inzetbaar

Viduet biedt de volgende voordelen:

  • Bespaar tijd per patiënt.
  • Meer inzicht in vitale waarden.
  • Geef de patiënt meer regie 
  • Koppelingen met o.a. Zorgmail & HIX.

Wil je meer weten, neem dan gerust contact  met ons op.

De juiste hulp en informatie wanneer jij dat nodig hebt

Meer weten?

Heb je vragen over wat Viduet voor jou kan betekenen? Vraag dan nu meteen meer informatie of een demo aan.

website: sbddesign.nl