Veilige en betrouwbare zorg

Bespaar tijd

Met Viduet doen patiënten eenvoudig metingen vanuit huis. De meetresultaten worden direct gekoppeld aan het Viduet platform. Zo hebben patiënten en zorgverleners meteen inzicht in de gezondheid. Dankzij deze combinatie van zelfmonitoring en telemonitoring wordt tot wel 75% aan consulten bespaard. Viduet helpt patiënten zo lang mogelijk een goede kwaliteit van leven te hebben én helpt zorgverleners tijd te besparen.

Vroegtijdige symptoomherkenning

Viduet bespaart de zorg niet alleen tijd, het leidt zelfs tot betere zorg. Met Viduet worden trends en symptomen vroegtijdig herkend. Meetgegevens worden direct aan het Viduet-platform gekoppeld en zijn inzichtelijk voor de patiënt en alle betrokken zorgverleners. Zo kan eerder en effectiever worden ingegrepen.

Viduet biedt zowel patiënt als zorgverlener meer inzicht in hun gezondheid. Bijvoorbeeld voor patiënten met diabetes type 2. Patiënten hebben de mogelijkheid om de bloedsuikerspiegel zelf te monitoren via het platform. Viduet visualiseert de dagcurve voor zowel zorgverleners als patiënten. Bij te hoge of te lage glucosewaarden ontvangen de zorgverlener en de patiënt directe meldingen. Hierdoor zijn er tijdig aanpassingen in medicatie of voedselinname mogelijk. Patiënten krijgen zo meer inzicht in de effecten van maaltijden en medicatie op hun glucosecurve.

Gaat alles goed, dan hoeft u niets te doen

Viduet helpt patiënten zo lang mogelijk een goede kwaliteit van leven te hebben én helpt zorgverleners tijd te besparen. Viduet geeft patiënten meer regie over hun zorg dankzij eenvoudige zelfmanagement, gecombineerd met  telemonitoring en telebegeleiding door zorgprofessionals. Patiënten doen eenvoudig routinemetingen vanuit huis, zo besparen we tot wel 75% aan consulten.

Zelfstandig als het kan

Onze visie is dat alles wat de patiënt zelf kan doen, ook door de patiënt gedaan wordt. Viduet stelt patiënten in staat de juiste beslissingen te nemen, maar ook – als het een keertje niet lukt – snel ondersteuning te krijgen van naasten en zorgprofessionals. De patiënt reageert zelf op veranderingen, mantelzorgers en zorgverleners kunnen achtereenvolgens betrokken worden indien nodig. Zelfstandig als het kan, hulp als het moet.

Eenvoudig in gebruik

Onze visie is dat chronisch zieke patiënten pas echt geholpen zijn bij toepassingen die zij jarenlang kunnen volhouden. Dat betekent in de praktijk dat software eenvoudig moet zijn, een zo laag mogelijke dagelijkse last geeft en patiënten niet het gevoel mag geven dat zij de hele dag met hun ziekte worden geconfronteerd. De centrale plek van de patiënt is duidelijk terug te zien in de architectuur van onze software

Kwalitatieve apparatuur

Als een patiënt apparatuur nodig heeft voor de thuismetingen, geven wij deze in bruikleen aan de patiënt. Op deze manier kunnen wij garanderen dat de meetapparatuur betrouwbaar is en zorgen wij dat deze altijd klaar is voor gebruik. Wij zorgen voor de reiniging, het vervangen van batterijen, het installeren van updates, kalibratie en ander noodzakelijk onderhoud. Gebruiksgemak is ons speerpunt, zowel online als fysiek.

Meer weten?

Heb je vragen over wat Viduet voor jou kan betekenen? Vraag dan nu meteen meer informatie of een demo aan.

website: sbddesign.nl